Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Få hjælp til svamp i underlivet

Oplever du symptomer som kløe eller irritation i dit underliv? Det er noget, langt de fleste kvinder oplever på et eller andet tidspunkt i løbet af livet. Det kan både handle om tørre slimhinder eller en pH-værdi, der ikke er optimal, men ganske ofte er det tale om skedesvamp, som man heldigvis godt kan komme til livs. Op mod 75 % af alle kvinder oplever det på et tidspunkt i løbet af livet, så du er på ingen måde alene.

Desværre er svamp en af de tilstande, mange oplever er ganske tabubelagt at tale om, og det betyder måske, at du ikke lige har fået bestilt en tid hos lægen. Nogle gange kan det være nok at anvende de præparater, du kan få i håndkøb på apoteket. Du kan finde info om svamp i skeden og se eksempler på præparater her. Dog anbefales det generelt at tage en tur forbi lægen, så du kan være sikker på, at der virkelig er tale om svamp.

Hvilken type medicin er der tale om?

Ofte kan svamp i skeden behandles enten med en creme, du smører på, eller med stikpiller. Det er de præparater, der almindeligvis godt kan fås som håndkøbsmedicin. Du kan altid søge rådgivning hos en apoteker, der kender til mange af de mest almindelige tilstande og derfor kan vejlede dig til, hvad den bedste behandling formentlig vil være for dig.

Hvis er er tale om sværere tilfælde, hvor creme eller stikpiller måske ikke har været nok til at komme det til livs, kan du få receptpligtig medicin, der kan tage toppen af det og forhåbentlig få helt bugt med det. Det kan du både købe på fysiske apoteker, men det er faktisk også blevet muligt at bestille receptpligtig medicin på et onlineapotek, så det kan blive lidt nemmere og mere fleksibelt for dig at skaffe.

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan måske også lide

Køberrådgivning

Køberrådgivning: Din sikkerhed ved ejendomskøb Hvad er køberrådgivning? Køberrådgivning er en service, der ydes til

Køberrådgivning

Køberrådgivning: Din sikkerhed ved ejendomskøb Hvad er køberrådgivning? Køberrådgivning er en service, der ydes til