A woman in an office, seen through an open door.

Forskellige låsesystem til erhverv

Forskellige låsesystemer til erhverv

Hvis du har brug for et låsesystem til erhverv, så er der mange forskellige låsesystemer at vælge blandt. Låsesmedene opdeler låsesystemer i tre hovedgrupper; mekaniske låsesystemer, elektromekaniske låsesystemer og elektroniske adgangskontrolsystemer.

Mekaniske låsesystemer danner ofte grundlag for indbrudssikring. I elektromekaniske låsesystemer er mekanikken blevet suppleret med elektroniske funktioner, som f.eks. muliggør låsning med en kode. Næste trin er et låsesystem, der styres helt elektronisk, et såkaldt adgangskontrolsystem. Låsesmed.dk er en låsesmed på Sjælland, som kan tilbyde montering af alle nævnte låsesystemer til erhverv. Kontakt Låsesmed.dk i Lyngby hvis du har brug for hjælp med et låsesystem nord, for København eller i Nordsjælland, og kontakte eventuelt deres låsesmed i Dragør, hvis din virksomhed ligger syd for København. 

At bestille en lokal låsesmed, plejer oftest at kunne betale sig, da de er nemmere for låsesmeden at holde prisen nede, fordi at de ikke skal bruge så meget tid på at køre frem og tilbage fra opgaven.

Mekanisk, elektromekanisk eller elektronisk låsesystem?

Et låsesystem, der styres helt eller delvist ved hjælp af elektronik, er normalt en dyrere investering end et normalt mekanisk låsesystem. Men mange gange kan det alligevel betale sig i længden, da det er nemmere at lave ændringer i et elektronisk system uden at miste sikkerhedsniveauet.

Mange låsesmede anbefaler en kombination til deres kunder – mekaniske låsesystemer til visse døre og elektromekaniske eller elektroniske låsesystemer til andre døre.

Brug for en akut låsesmed?

Hvis du som virksomhed ofte får brug for en akut låsesmed, måske er der medarbejdere som ofte mister nøgler eller låser sig ude, så kan det være en god idé at kontakte en låsesmed døgnvagt og indgå i et serviceaftale med dem, hvor du får rabat på vagtudkald gebyret. På samme måde som du indgår i et service aftale med f.eks. en elektriker København

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan måske også lide