Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
It is better sometimes to work away from office. Indoor portrait of stylish female manager sitting

Bedre indendørs klima på din arbejdsplads

Dårlig luft på arbejdet kan lede til hurtig følelse af træthed, blandt de ansatte. Det kan også hurtigt føre til mindre udvikling og et dårligere resultat i virksomheden. Derfor har vi i denne artikel opsummeret nogle gode råd vedrørende indendørsklima på arbejdspladser.   

Hvordan er indendørsklimaet i virksomheden?

Det første skridt er at finde ud af om virksomhedens luft og ventilation, er tillfredstillende. Mange af os bruger mere tid på arbejdet end hvad vi gør derhjemme. Ventilation og affugtning er derfor et spørgsmål om sundhed fremfor komfort. Et dårligt indendørsklima begynder oftest med følelsen af at luften føles lukket indre, og med lidt ilt. Du bliver måske til og med hurtigt træt. Måske er de ikke kun dig som har det på dem måde, måske er i flere på arbejdspladsen som oplever samme.

Hvad dårlig luft på arbejdet kan føre til

Udover dårlig trivsel kan dårlig luft på arbejdet føre til en nedsat arbejdsindsats. Dårlig luft kan også føre til luftvejsproblemer og i værste tilfælde sygemelding. Luftcirkulation og sygefravær hænger faktisk sammen. Dyrt og unødvendigt, når god ventilation, kan gøre en kæmpe forskel.

Hver bygning har brug for forskellige ventilation 

Ventilation består af flere parametre, der interagerer med hinanden. Luftmængde, luftkvalitet, temperatur og lydniveau er nogle af dem. Hvert bygning har unikke forhold. Det, der virker ét sted, behøver ikke at være løsningen et andet sted. Derfor kræver det viden, erfaring og det rigtige måleudstyr at nå frem til en god ventilationsløsning til netop din arbejdsplads.

Komplette ventilationssystem til erhverv

Der findes store ventilation system som er lavet til kontorbygninger og industrilokaler og der findes billige små løsninger som f.eks. et-rums varmegenvinding. Hvad der er bedst i dit tilfælde ved en professionel elektriker som monterer ventilation. Så hvis du oplever dårlig luft i din virksomheds lokaler, tag kontakt til en lokal elektriker nu. F.eks. Kan du kontakte Norh Elektriker Lyngby. Så kan du få den bedre rådgivning vedrørende ventilation, for at opnå et bedre indendørsklima på din arbejdsplads. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan måske også lide

Sildebensborde

Skab Elegance med Sildebensborde i Dit Hjem Sildebensmønsteret er en tidløs klassiker, der har fundet

Sildebensborde

Skab Elegance med Sildebensborde i Dit Hjem Sildebensmønsteret er en tidløs klassiker, der har fundet