Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Tips til indretningen af din entré

Selvom man måske ikke tænker, at entréen er et vigtigt rum, så har det faktisk en vigtig rolle i ens hjem. Det er det første rum, man ser og det første rum, man træder ind i. Entréen har samtidig en vigtig funktion, da det skal være et praktisk rum, hvor man blandt andet kan have overtøj og sko. Man kan indrette sin entré på mange forskellige måder. Indretningsmulighederne afhænger også af, hvor stor entréen er. Der er en række ting, der er vigtige at have i entréen, for eksempel et spejl. Hvis du mangler et spejl til entréen, så kan du for eksempel kigge på muubs spejle. Muubs spejle kan findes på nettet. Du kan herunder få flere tips til indretningen af entréen.

Opbevaring af overtøj og sko

Noget af det vigtigste i entréen er, at der er plads til opbevaring af overtøj og sko. Hvis man har en stor entré, kan man for eksempel have et garderobeskab stående i entréen, hvor man kan have sit overtøj. Man kan ved siden af garderobeskabet have et Muubs spejl og et skoskab, som opbevaring til skoene. Hvis man derimod ikke har en særlig stor entré, kan man for eksempel købe en knagerække, til overtøjet og en skoreol, til skoene.

Diverse indretningsting

Som nævnt kan et Muubs spejl være godt at have i entréen, men der er også en række andre ting, man kan have i entréen. Det kan for eksempel være en loftslampe, så man har lys i entréen. Det kan også være en måtte ved døren, så man kan tørre skoene af, inden man går længere ind. Man kan også sætte nogle hylder op på væggene, som man også kan bruge til opbevaring. Man kan sætte en dekorativ skål på en af hylderne, hvor man kan have sine nøgler, så man altid ved, hvor de er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan måske også lide

Køberrådgivning

Køberrådgivning: Din sikkerhed ved ejendomskøb Hvad er køberrådgivning? Køberrådgivning er en service, der ydes til

Køberrådgivning

Køberrådgivning: Din sikkerhed ved ejendomskøb Hvad er køberrådgivning? Køberrådgivning er en service, der ydes til