Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Gode råd til hjem og transportudstyr, når vinteren kommer

Måske kender du det – det er super koldt, dagene er mørke og der er et hav af ting, du skal have styr på, som ikke kan anvendes og opbevares på samme måde som i de varme sommerdage. Det kan være, du ejer en båd eller et sommerhus, hvor der skal foretages noget særligt for, at det er i bedst mulig stand, når årstiden atter bliver til fest og glade dage. Hvis du mangler gode råd til, hvad du skal huske at få styr på i hjemmet eller med dine transportmidler, kan du få et par af slagsen i denne artikel.

Sørg for at få båden opbevaret

Hvis du ejer en båd, ved du måske, at den ikke tåler godt af at stå ude vinteren over. Hvis du er nysgerrig på mulighederne for at få din båd opbevaret på Sjælland, kan du læse mere her.

Der er flere grunde til, at det er en god idé at få sin båd opbevaret, når det begynder at blive koldt, herunder:

  • Bådens forskellige dele, blandt andet motor, skrog og lak, kan tage skade af frost og koldt vejr.
  • Der kan opstå frostskader i rør og andet udstyr, hvis der ligger vand i systemerne, som kan fryse, når det bliver koldt. Hvis du får båden opbevaret, sørger firmaet bag opbevaringen samtidig for, at systemerne bliver tømt for vand.

Pas godt på dit sommerhus

Ejer du et sommerhus, som du elsker at anvende om sommeren? Så er det vigtigt, at du også passer på det om vinteren. Hvis det ikke bliver brugt i løbet af vintermånederne, er der et par foranstaltninger af praktisk karakter. Det er blandt andet en god idé at lukke for vandet og sørge for, at alle rør er tømt. Derudover er det vigtigt at få fjernet dyre ejendele og aflåst huset godt, så du mindsker risikoen for tyveri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan måske også lide

Sildebensborde

Skab Elegance med Sildebensborde i Dit Hjem Sildebensmønsteret er en tidløs klassiker, der har fundet

Sildebensborde

Skab Elegance med Sildebensborde i Dit Hjem Sildebensmønsteret er en tidløs klassiker, der har fundet