Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Værd at vide om laboratorieudstyr

Hvis man er på en arbejdsplads, hvor laboratorieudstyr skal være en essentiel del af arbejdsdagen, kan der være mange ting at holde styr på, inden det hele er faldet på plads. Måske skal du hjælpe med at få indkøbt det helt rigtige udstyr til jeres nye laboratorie og har brug for inspiration til, hvad du skal holde øje med.

For det er nemlig ikke alt udstyr der er det bedste til alle opgaver. Her får du et par gode råd til at vælge det rigtige udstyr.

Hvad skal det bruges til?

Når du skal bestille laboratorieudstyr, eller skal planlægge indkøb af et helt nyt laboratorie til din arbejdsplads, er det vigtigt, at sørge for at bestille det rigtige udstyr hjem. Præcis som man ikke save et træ over med en hammer, er det, det værktøj som arbejdsopgaven skal løses med, og har I ikke det rigtige udstyr bliver arbejdsprocessen mere besværlig.

Start derfor med at lave en liste over hvilke opgaver der skal udføres i jeres laboratorie. Det kan også være en fordel at holde et møde med en eller flere af de laboranter, som skal betjene udstyret. På den måde kan du få flere perspektiver med i dine beslutningsproces. 

God hygiejne

Uanset hvilket udstyr I ender med at bestille til jeres nye laboratorie, er det vigtigt også at sørge for, at det er nemt at bevare et sterilt miljø. For mange forskellige laboratorieundersøgelser kan det ændre på resultatet, hvis der kommer fremmede bakterier med ind i det materiale der bliver undersøgt.

Når I planlægger indkøbet kan det derfor være en god idé at tænke over hvordan I hver især kan holde en hygiejne på arbejdspladsen. Måske har I brug for ekstra standere med håndsprit eller skilte rundt omkring, der gør det nemt for alle at vide præcist hvordan de skal holde en god hygiejne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan måske også lide

Køberrådgivning

Køberrådgivning: Din sikkerhed ved ejendomskøb Hvad er køberrådgivning? Køberrådgivning er en service, der ydes til

Køberrådgivning

Køberrådgivning: Din sikkerhed ved ejendomskøb Hvad er køberrådgivning? Køberrådgivning er en service, der ydes til