Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Find alt til hund og kat online

Vi kan allesammen hurtigt blive enige om, at når man har en hund og/eller en kat, så kræver det også, at man er villig til at investere i ekstra ting. Hunden og katten har brug for diverse ting for at kunne fungere godt. Derudover gør disse investeringer altså også bare livet lettere for dig som hunde- eller katteejer. Så her er 3 ting med alt til hund og kat

En kattelem gør livet nemmere 

Det kan til dels være nemmere at være katteejer end hundeejer, fordi katten generelt er et mere selvstændigt dyr. Hunden skal luftes flere gange om dagen, hvor du enten bliver nødt til at gå med eller lukke hunden ud i haven. Det er ikke tilfældet med en kat. Dette skulle godt nok være alt til hund og kat, men en kattelem er rettet specifikt mod katten. Med en kattelem kan katten selv bevæge sig ud og ind af huset. Der findes også forskellige kattelemme: 

  • Simpel basiskattelem: Denne lem er altid åben for katten.
  • Kattelem med lås: Lemmen låses nemt, hvis katten enten skal blive ude eller inde.
  • Kattelem med tidsindstillet lås: Her taster du ind i hvilket tidsrum, du mener lemmen skal være åben eller lukket.
  • Kattelem med chip og halsbånd: Dette kræver, at din kat har et chiphalsbånd på. Så er det kun din kat, der kan komme ind via kattelemmen.

En behagelig soveplads 

Det næste vigtige punkt i alt til hund og kat er en god soveplads til din søde pelsede ven. En god pude eller kurv giver god ro til både dig og katten eller hunden. Lige så vel som at du gerne vil sove i en god seng, vil din hund eller kat altså også gerne kunne ligge godt. Så du bør virkelig købe en god seng til dit kæledyr. Denne plads skal nemlig også kunne være en form for frirum for hunden eller katten, hvor dyret ved, at det ikke bliver forstyrret, men derimod blot kan slappe helt af.

Godbidder til forkælelse og opdragelse 

Tror du nu, at du har fundet alt til hund og kat? Tro om igen. Godbidder kan lyde som ren forkælelse, hvilket din hund eller kat bestemt også fortjener! Der er dog et men: Godbidder kan også bruges til at opdrage på din hund og kat. Hunden og katten forbinder denne lille snack med en gulerod, og forstår den ekstra forkælelse som, at den har gjort noget godt, der meget gerne må gentages. Du bør derfor finde nogle godbidder, som din hund eller kat rigtig godt kan lide. Det betyder dog også, at du skal være påpasselig med ikke at give hunden eller katten en godbid i forkerte situationer. Så får du blot dyret til at gentage en dårlig adfærd. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan måske også lide

Sildebensborde

Skab Elegance med Sildebensborde i Dit Hjem Sildebensmønsteret er en tidløs klassiker, der har fundet

Sildebensborde

Skab Elegance med Sildebensborde i Dit Hjem Sildebensmønsteret er en tidløs klassiker, der har fundet