Fritid og hobby

Segboard under armen

Segboards er det nye seje batteridrevne transporthjul

Segboardet vinder hvert år større og større popularitet verden over, og det er helt sikkert kommet for at blive. Segboards er mobile batteridrevne personlige transporthjul, som lidt fungerer som Segways, bortset fra at boardet er mere praktisk og kan erhverves til en langt mere attraktiv pris.

Grønt segboardDet auto-balancerende elektriske board kører på batterier, og der behøver ikke at gå længe mellem Segboard-turene, for batterierne kan oplades på blot et par timer.

Segboardet er udstyret med to motorer og dobbelt balanceringssystem for optimal fart og balance. For at mestre boardet skal man blot sørge for at læne sig i den retning, som man ønsker at styre, og samtidig presse tæerne nedad. Det vil sige, at ønsker man at køre fremad, skal man blot presse fødderne fremad, og ønsker man at køre tilbage, presses fødderne bagud.

Når det er under kontrol, lærer man hurtigt det kendte Segboard-trick, hvor man står stille på boardet og drejer 360 grader rundt om sig selv. Men vigtigst af alt, når man skal lære at køre på et Segboard, er at have det sjovt!

Segboards er som en billig Segway uden styr

Man har længe kunne se Segways på tv eller ved turistattraktioner. Mange har set grupper af folk kører rundt og hygge sig på disse sjove transportmidler. Men for de unge kan Segwayen måske virke lidt stor og klodset pga. størrelsen og styret. Desuden er de også dyre at anskaffe sig.

Netop derfor er Segboards blevet så populære blandt ungdommen (se bare på segboardguide.dk) – og de blandt unges forældre. Et Segboard kan nemlig siges at være som en billig Segway uden styr. Segboards kan på samme måde som Segways hjælpe brugeren til bedre balance og kontrol over kroppens bevægelser.

Og det til en pris, der er lang mere tiltalende. Og så er det elektriske board meget lettere at have med rundt, fordi det ikke har det store styr, og fordi det vejer langt mindre.

Segboards er det, de unge vil ha’

Segboards er populære over hele verden, og især er det elektriske balanceboard populært blandt ungdommen. Og det er der et hav af grunde til! For det første er Segboards en genial måde at bruge sin fritid på. Boardet udstyret med to motorer og dobbelt balanceringssystem for optimal fart og balance.

Segboarding er en måde, hvorpå brugen kan lære bedre at styre sine balanceevner og kropsbevægelser, og dejligt er det jo, at man kan stå på Segboards sammen med kammerater. Segboarding er også en god og nem måde at få nye venner på. Udover at være et socialt fænomen er Segboards også så populære blandt ungdommen, fordi det er nemt at lære at håndtere dem. Mange teenagere har ikke den største portion tålmodighed, og et Segboard kan mestres på blot et par timer. Desuden har Segboards et fremtidsagtigt look over sig, der også er med til at gøre dem ekstra moderne og særligt populære blandt teenagere og unge.

Det er nærmest som et skateboard fra fremtiden! Segboards lægger op til socialt samvær, og de er cool, brugervenlige og smarte. Segboards er det, de unge vil ha’!

Vær dog ikke blind for at de p.t. ikke er lovlige på offentlig vej.

Have your say