Mad og drikke

Lav en hjemmebar og eksperimenter med cocktails

Er man vild med cocktails, kan det være, at man er ude hver weekend og betale det hvide ud af øjnene for dyre drinks. Man har måske vænnet sig til at drikke meget lidt, når man er ude, fordi det slet og ret er så dyrt at købe drinks. Meget hurtigt kan man ende med at give over 100 kroner for en drink.

Gør man dette nok gange, vil det til sidst ende med, at man bliver vant til det. Her kan man dog overveje, om ikke man kan bruge sine penge bedre. Faktisk kan man bruge alle de penge, man bruger på en enkelt aften på én måned, hvis man selv laver cocktails. Hvis man selv begynder at eksperimentere med at lave cocktails, kan man nemlig gøre det meget billigere. Det kræver, at man bruger nogle penge på det først, men dernæst vil det blive langt billigere.

Hvis man alligevel er helt vild med drinks, vil det dog være en god investering. Hvis ens venner er lige så vilde med drinks, kan det også ende med, at ens hjem altid bliver der, hvor der bliver holdt fest. Så kan man lære at lave en gin hass og en mojito, og alle ens gæster vil juble, når du går i gang med shakeren.

Lær at lave en gin hass

Når folk snakker om, at de kan lide gin, så vil folk for det meste sige det fordi, at de kan lide at drikke gin og tonics. De har måske i løbet af deres liv fået et par G&T’ere, som de var vilde med. Det er også en skøn drink, men gin kan bruges på mange forskellige måder. For eksempel kan man også lave en gin fizz, som ikke har noget med tonic at gøre. En anden rigtig populær drink er gin hass. Af en eller anden grund er det en drink, som endnu ikke har oplevet så stor succes her i landet. Dette skyldes formentligt, at der meget hurtigt går mode i drinks. For hver sæson, der kommer, er der altid én drink, der er særlig populær. Så er det den drink, alle folk drikker.

Derfor kræver det, at der er flere, der får øjnene op for en særlig drink. Dernæst kan de hurtigt få alle folk til at drikke den, hvis den smager godt. Det er ikke umuligt, at en gin hass vil blive meget populær på et tidspunkt. Den har nemlig den sødme og den gode smag, som kendetegner en drink, som bliver populær. Desuden er den smuk at se på med den gule farve, og er det varmt, er den dejlig og læskende.

Ingredienserne til en gin hass er nemme at få fat på

En af de ting, som kan være uoverskuelige, er, hvis man skal lave en drink, der har en liste med rigtig mange ingredienser. Udover at det kan være besværligt at finde alle disse ingredienser, kan det også være dyrt. Og pludseligt står man og har brugt flere penge, end man havde gjort på en enkelt byaften. Hvis man ønsker at eksperimentere med selv at lave drinks for at spare penge, er dette en dårlig idé. I stedet bør man så vidt muligt finde drinks, der ikke har så mange ingredienser.

Når det kommer til få ingredienser, vil man ikke blive skuffet over en gin hass. Den har nemlig kun tre ingredienser foruden is. Normalt vil man ikke betegne is som en ingrediens, da det altid er noget man bruger i cocktails. Det, du skal bruge, er gin, mango sirup og citronsodavand. Er dine gæster mere til klassiske drinks, kan du også lave en mojito, som alle kan lide, og som du uden tvivl ved, hvordan du laver.

Have your say