Kultur og underholdning

Kærestedag – Ideer til at lave en hyggelig dag med kæresten

Vil du gerne lave en rigtig hyggelig dag for din kæreste, men er du samtidig kørt fast i hvilke ting i kan lave sammen, så får du her en masse gode ideer til en fantastisk kærestedag. Nogle af ideerne er gratis mens andre koster lidt.

Tag en tur i skoven – Tit og ofte er det de små ting som ofte er de hyggeligste, en tur i skoven er altid gratis og her kan i gå og få snakket om alt det i ikke lige får snakket om i hverdagen.

Tag ud og stå på rulleskøjter – Er der noget bedre end at starte dagen med at være aktiv, tag rulleskøjterne på og kom ud og mærk vinden i ansigtet mens i sammen ruller afsted. Det er Young couple kissing outdordet at lave ting sammen som man tit og ofte glemmer i et forhold og med tiden synes man ikke at komme nogle steder med sin partner, så sørg for at lav ting sammen også efter de første 6 måneder og nyforelskelsen har lagt sig.

Tag ud og spis – Hvis du gerne vil lave en rigtig god og hyggelig kærestedag for din partner, så kan det være rigtig hyggeligt at spise ude og nyde hinanden. Prøv noget nyt, lad være med at vælge den samme lille restaurant på hjørnet som i altid er på, tag en pæn restaurant hvor i skal være pænt klædt og hvor i ikke har været før.

Tag i sommerhus – Hvis i har et sommerhus, eller måske jeres forældre har et, så lån det for en weekend og kom afsted. I hverdagen er der mange af os som har alt for meget arbejde og derfor ikke får slappet ordentligt af, men i et sommerhus er der god mulighed for bare at slappe af og hygge sig i hinandens nærvær.

Film marathon – Sørg først og fremmest for at gøre det rigtig hyggeligt derhjemme, sluk lyset, lav nogle popcorn, tænd et par lys og find et par varme tæpper frem. Sæt jer så godt tilrette i sofaen og nyd en god film sammen, mere hyggelig kan det jo næsten ikke blive.

Tjek hvad der sker lokalt – Tit og ofte overser man hvad der sker lige for næsen af en, og der sker faktisk langt flere ting i dit lokalsamfund end du lige går og tror. Hold øje med diverse opslagstavler, plakater i byen, tjek lokale hjemmesider og læs den lokale avis så du kan se hvad der sker og om der eventuelt var nogle arrangementer som kunne være interessante. Det kan være musik, stand up eller måske et foredrag.

Tag ud og få massage – Du kan bestille massage i næsten enhver by i danmark, hvis det er muligt så få en time sammen af to massører og nyd stilheden sammen. Hvis der ikke er mulighed for at blive masseret samtidig, så må man jo gøre det seperat, eller undersøg om der er et sted nær jer hvor der er spa og wellness. Det kan være på et hotel eller et kurophold.

Overrask med en lille gave – Når i sidder sidst på aftenen og i begge har haft en fantastisk kærestedag, så overrask din partner med en lille gave, det behøves ikke at være noget stort og fint, bare en lille ting. Hvis du er i tvivl om hvad det skal være disse sider med gaver til ham og gaver til hende.

Have your say