Fritid og hobby

Et nyt look er spændende – Men hvordan får du råd på SU?

Dit look er måden, du ser ud på, og den måde du er velkendt. De fleste har forskelligt tøj og forskellige looks, men der vil som regel altid være noget, som de oftere har på. Nogle foretrækker noget enkelt og simpelt, imens nogle helst vil gå lidt længere og lige gøre lidt ekstra ud af deres beklædning hele tiden. Hvis du omgås de samme hele tiden, så kan det være sværere at ændre looket, da nogle vil undre sig over det, og de kan enten synes, det er pænt eller ikke.

Dog er der mange, som vælger at klæde sig ekstra flot på, hvis det er de skal til noget vigtigt, som et møde, en festlighed eller første dag på gymnasiet eller på arbejdet. Man vil altså gerne stå ud, som en der har en nydelig og spændende tøjstil, og det kan for nogle være dyrt, men det behøver det ikke at være.

Økonomien spiller en rolle

Det skal jo siges, at det koster penge at købe tøj. Specielt som studerende, så kan det være svært at få råd, da man tit bakser med at få hele økonomien til at fungere. Dog vil et nyt look ikke sige, at du pludselig skal ud og købe mærketøj, men nærmere bare, at du ændre lidt i dit udvalg og tilføje nogle nye modeller eller farver.

Det skal også nævnes, at man ikke skal skifte sit look, men nyder at tilføje lidt nyt til deres klædeskab af og til, og det er netop det, som skaber et nyt look. Nogle går også hele vejen og skifter alt det tøj, de har i klædeskabet ud med noget nyt, de har købt. Det er helt op til den enkelte, og det skal man overveje, da økonomien er vigtig at have styr på.

Jagt tilbud og rabatkoder

Mange har hørt om fænomenet at jagte tilbud, men det er faktisk et reelt fænomen, som også virker i den virkelige verden. Hvis du udser dig et produkt, du ønsker, og venter til der kommer tilbud, eller du kan få noget rabat, jamen så sparer du penge, og det er meget relevant, når du er studerende, eller blot ønsker at have en stærkere økonomi.

Rabatkoder er også noget, som mange ikke for alvor udnytter, men de kan spare dig penge. Selv de små rabatkoder som giver 10 procent, vil i sidste ende have sparet dig penge. Så hvis du er helt sikker på, at du skal ud og købe nyt tøj eller andet, så er det yderst smart at undersøge, om du kan finde nogle rabatkoder.

Hvordan skal man klæde sig til eksamen?

Det er først og fremmest vigtigt at fastslå, at der altså ikke er nogen fastslået ”dresscode”, når det er, man går til eksamen. Dog jagter mange gode karakterer, og man kan ikke komme udenom, at det hjælper, hvis man ser nydelig ud, når man møder op. Man siger, det ikke betyder noget, men man vil gerne overtage lokalet, man befinder sig i og være den, som udgør sig positivt ved hjælp af påklædningen.

Det vigtigste er, at man møder op i noget tøj, som ikke er beskidt og fyldt med skidt. Det er formentlig med til at skabe et dårligt førstehåndsindtryk. Så mød op i noget, du selv finder pænt og nydeligt, og så skal det nok gå.

Have your say